Matko Polko! Chcesz dobrobytu i szczescia Twoich dzici glosuj trzy razy "TAK". ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz propagandowy z okresu referendum.
Brak polskich znaków.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne