Ex Libris Evald Okas - Okass, Evalds (1915-2011). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1964)
Przedstawia akt kobiecy, napis: Ex Libris Evald Okas. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Ekslibris własny autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Estonia -- 1945-1970.