[Afisz. Incipit] Janusz Skoszkiewicz mówię będzie... - Związek Literatów Polskich (1949-1983). Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujacy o wykładzie w sopockim Domu Literatów 20.11.1950 r.
Keywords: Związek Literatów Polskich (1949-1983). -- Oddział (Gdańsk) -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła