Trójmiasto - Gdańsk, Gdynia, Sopot teksty Agnieszka Dębska, Dorota Kozińska ; tł. na jęz. ang. Ewelina Drzewiecka, Ewelina Ziemba ; koncepcja i oprac. VR media. - Dębska, Agnieszka (1974- ). (Przewodnik Panoramiczny, 2008)
Interaktywny plan Trójmiasta.