Trójmiasto - Gdańsk, Gdynia, Sopot - Dębska, Agnieszka (1974- ).; Kozińska, Dorota (1964- ).; Drzewiecka, Ewelina; Ziemba, Ewelina; VR media; Wydawnictwo Naukowe PWN. (Warszawa : Global - Wydawnictwo Naukowe PWN, 2008)
Interaktywny plan Trójmiasta.
Tyt. z etykiety dysku.
Wymagania systemowe: Pentium IV 1,8 GHz; pamięć RAM 512MB; 500 MB wolnego miejsca na dysku twardym; Windows XP; karta graficzna 128 MB ze wsparciem DirectX; napęd DVD.
Tekst równol. w jęz. pol. i ang. do wyboru w menu.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- przewodniki; Gdynia (Polska) -- przewodniki; Sopot (Polska) -- przewodniki