[Afisz. Incipit:] Zawody piłki nożnej o Mistrzostwo II-Ligi Z.S. Górnik Wałbrzych T.K.S. Budowlani Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 11.04.1954 r. na stadionie Z.S. "Budowlani" Wrzeszcz, ul. Traugutta.