Porozumienie Liberałów i Demokratów na rzecz Europy, czyli Gdzie dwóch się bije... / Błażej Choroś. - Choroś, Błażej
1. Wprowadzenie. 2. Historia powstania i pozycja polityczna. 3. Samoidentyfikacja ideowa. 4. Stanowisko programowe i polityczne wobec wybranych kwestii. 5. Podsumowanie.