[Afisz teatralny. Incipit] Schola Teatru Wiejskiego "Węgajty" Klasztor OO. Dominikanów w Gdańsku Stowarzyszenie "Plenipotenci J. Tadeusza" w Gdańsku zapraszają na prezentacje w ramach VIII Sesji Międzynarodowych Spotkań Dramat i Liturgia ... ([wydawca nieznany], 1998)
Afisz informujący o wydarzeniu 18-19.04.1998 r. w kościele św. Mikołaja w Gdańsku.