Henry de Lorraine Comte de Harcovrt. - Moncornet, Balthasar (ok. 1600-1668) (1650)
Rycina przedstawiająca Henriego de Lorraine, hrabiego d'Harcourt. Ukazany do połowy postaci, w kręconej peruce, z wąsami i brodą, kolczykiem z perłą, koronkowym kołnierzem, w zbroi i szarfie, z orderem Ducha Świętego na wstędze; w tle widoczne draperie oraz scena bitewna. Kompozycja ujęta w owalną ramę, zwieńczoną u góry herbem, z francuską inskrypcją u dołu.