[Afisz. Incipit] Ogłoszenie : Zarzad Powiatowy Zwiazku Uczetników Walki Zbrojnej o Niepodleglosc i Demokracje w Kwidzyniu oglasza ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rejestracji byłych żołnierzy, partyznatów i wdów.