Ex Libris Antoniego Domaradzkiego - Wieczorek, Janusz (ilustrator).; Domaradzki, Antoni ([S.l., 1947)
Dukat litewski datowany na 1566 rok. Nad nim napis: Ex Libris, u dołu napis: Antoniego Domaradzkiego. Z lewej strony godło herbowe: Jastrzębiec.
Nazwisko aut., technika graf. i data na odwrociu.