Kocsár Miklos Könyve - Stettner, Bela (1928-1984).; Kocsár, Miklós (1933-2019). (1980)
Para czytająca książkę, wzdłuż lewej i dolnej krawędzi napis: Kocsár Miklos Könyve.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w