[Afisz. Incipit] Rodzina milicyjna przy III. Komisariacie M.O. Gdańsk-Wrzeszcz urządza ... w sali Cyganerii ... wielką zabawę jesienną. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 13.09.1947 r.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne