[Produkcja sera] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia pracownicę Zakładów Mleczarskich w Kościerzynie podczas masowania sera, 1979 r.