[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 23 maja 1947 r. o obowiązkach ludności podczas pożaru / Wojewoda Gdański. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązkach i przepisach.