[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 23 maja 1947 r. o obowiązkach ludności podczas pożaru - Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązkach i przepisach.
Pod tekstem: Wojewoda (Inż St. Zrałek).
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Pożary -- prawo -- Polska -- Gdańsk (region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne