Gdynia : Węzeł ulica Śląska - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia widok ogólny na ulicę Śląską w Gdyni, widoczny wiadukt drogowy, około 1965 roku.
Autor według pieczątki na rewersie.
Tytuł reką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945- -- fotografie