[Wzgórze katedralne we Fromborku, widok z 1946 roku] - Kilarski, Maciej (1922-2003). (Frombork, 1946)
Przedstawia widok ogólny na wzgórze katedralne we Fromborku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie treści kompozycji.
Pod kompozycją po prawej stronie tuszem: Maciej Kilarski, Frombork IV. 46.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Frombork (Polska) -- w sztuce; Frombork (Polska) -- zabytki