Członek Biura Politycznego sekretarz Komitetu Centralnego Stanisław Kania i I sekretarz Komitetu Wojewódzkiego Tadeusz Fiszbach na otwarciu płytkarni w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia Stanisława Kanię i Tadeusza Fiszbacha otwarciu płytkarni w Gdyni, 17.07.1978 rok.