Członek Biura Politycznego sekretarz Komitetu Centralnego Stanisław Kania i I sekretarz Komitetu Wojewódzkiego Tadeusz Fiszbach na otwarciu płytkarni w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Stanisława Kanię i Tadeusza Fiszbacha otwarciu płytkarni w Gdyni, 17.07.1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kania, Stanisław -- (1927-2020) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa