[Sierpień 80' : Lech Wałęsa] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia Lecha Wałęsę niesionego na ramionach przez stoczniowców. Wałęsa ma uniesione w górę ręce w geście zwycięstwa, sierpień 1980 rok.