[Konkatedra św. Bartłomieja i Opieki Najświętszej Bogurodzicy w Gdańsku] / M. Zabłocka. - Zabłocka-Mohl, Maria (1907-1989) (1955)
Przedstawia Konkatedrę św. Bartłomieja i Opieki Najświętszej Bogurodzicy w Gdańsku.