Husak na ulicy Długiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w towarzystwie Edwarda Gierka na ulicy Długiej w Gdańsku, 1973 r.