Husak na ulicy Długiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w towarzystwie Edwarda Gierka na ulicy Długiej w Gdańsku, 1973 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Husák, Gustáv -- (1913-1991) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wizyty oficjalne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa