Opowieść "na granicy sensu" : Pacific Panam Palisades Stanisława Dygata / Ewa Bartos. - Bartos, Ewa
Słowa kluczowe: Pacific Panam Palisades, Stanisław Dygat, eksperyment literacki, gra, poezja narracyjna.