Ex Libris Dr. Varga Iván / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1972)
Trzy pędzące konie, napis u góry Ex Libris, u dołu Dr. Varga Iván. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.