Przepisy sanitarne obowiązujace: wlascicieli domow, placow, lokatorow, administratorow i dozorcow domowych / Chudoba Fr. - Chudoba, Franciszek (1910-1969) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z przepisami.