Decydujące spotkanie piłkarskie o wyłonienie kandydata do rozgrywek o wejście do ligi. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu pomiędzy Lechią Gdańsk, a Grom Gdynia, który miał miejsce na Stadionie Miejskim w Gdyni 15 czerwca 1947 r.