[Wiosenne prace polowe]. - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia ciągnik orzący pole, wiosna 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Rolnicy województwa gdańskiego kończą prace polowe, których nie można było wykonać w terminie z powodu opóźnionej wiosny.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Rolnictwo -- 1970-2000 -- fotografie; Zabiegi agrotechniczne -- fotografie