[Afisz. Incipit:] Stowarzyszenie ... organizuje ... wielką imprezę artystyczną pt.: Elbląskie Kolce w programie: Miłość elbląska ... / Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich Oddział Morski. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o imprezie 5.12.1955 r. w Elblągu w hali "Zamechu". Udział wzięli aktorzy Teatru im. S. Jaracza: Nika Zawadzka, Stanisław Łopatowski, Zbigniew Plato. Grał zespół jazzowy Mieczysława Dzierzby. Prowadzący: Eryk Kulm.