Władze miasta Radomia wobec idei i realizacji COP - Łuszkiewicz, Grażyna (1949- ). (2007)
Artykuł o idei Centralnego Okręgu Przemysłowego.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Radom (Polska) -- sytuacja gospodarcza -- 1900-1945.; Radom (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.; Centralny Okręg Przemysłowy (Polska).