Jezus Chrystus - świadek wierny i prawdomówny (Ap 3,14) / Franciszek Mickiewicz. - Mickiewicz, Franciszek (1962- )
1. Jezus świadkiem. 2. Jezus świadkiem Ojca i swego posłannictwa. 3. Wierność i prawdomówność Jezusa. 4. Kontynuacja świadectwa Jezusa przez Ducha Świętego i Kościół.