[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Obywatelski ... urządza dnia 1 listopada 1947 r. uroczystości uczczenia pamięci poległych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystości uczczenia poległych, w Wejherowie 1 listopada 1947 roku.