[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Wobec stwierdzenia przez Dyrekcje ... / Zarząd Miejski w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zakazie pobierania wody z hydrantów; brak daty dziennej rozporządzenia.