Danzig Dominikswall (Papierhandlung Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia wschodnią zabudowę ul. Wały Jagiellońskie (Dominikswall) od skrzyżowania z ul. Hucisko (Silberhütte) w kierunku Bramy Wyżynnej, ok. 1900 r.