[Afisz. Incipit] Państwowe Gimn. i Liceum Handl. w Elblągu organizuje kurs wieczorowy języka angielskiego dla początkujących ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach na kurs wieczorowy języka angielskiego dla początkujących do 31.10.1947 r. Opłata miesięczna 500 zł, wpisowe 100 zł.