W Sieci - Jastrzębska, Maria (1929- ). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1969)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną.
Pod kompozycją po lewej tytuł, po prawej sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy