[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W wykonaniu zarządzenia ... w sprawie obowiązkowych szczepień ochronnych przeciwko chorobie Heinego-Medina ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz z treścią obwieszczenia.