Konfederacya Jeneralna Krolestwa Polskiego : Rodacy! [Inc.:] Niedawno wzywaliśmy Was do nadzwyczaynych ofiar - ale te acz wielkie, mierzonemi były do pomyślności oręża zwycięzkich Woysk Wskrzesiciela Naszego [...] ; Działo się w Wareszawie na Sessyi Rady Generalnéy Konfederacyi Generalnéy Królestwa Polskiego dnia 20. Grudnia 1812 / Stanisław Ordynat Zamoyski ; Kajetan Kozmian. - Zamoyski, Stanisław Kostka (1775-1856); Koźmian, Kajetan (1771-1856) (s. n., 1812)
Druk ulotny zaw.: odezwę Konfederacji Generalnej o pospolitym ruszeniu.