[Afisz. Incipit] Koło Śpiewacze "Dudziarz" Poznań-Szczepankowo ... Koncert Pieśni Dożynkowych (widowisko plenerowe) ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce 7.08.1960 r.