Ex Libris Fery Antal / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1970)
Siedząca na stole naga kobieta trzymająca owalną tarczę z napisem: Ex Libris Fery Antal, kolo stolu siedzi mały piesek. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.