Ex Libris Fery Antal - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Fery, Antal (1908-1994). (1970)
Siedząca na stole naga kobieta trzymająca owalną tarczę z napisem: Ex Libris Fery Antal, kolo stolu siedzi mały piesek. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.