[Afisz. Incipit] Towarzyskie zawody piłkarskie między drużynami: W.M.K.S. Partyzant Bydgoszcz - K.S. C.W.M.O. Słupsk ... / Klub Sportowy Centrum Wyszkolenia Milicji Obywatelskiej Słupsk. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się 1.06.1947 r. na Stadionie Miejskim w Słupsku.