Medal. Dalmor Gdynia 1946-1991. ([Przedsiębiorstwo Połowów Dalekomorskich i Usług Rybackich Dalmor], 1991)
Medal. Awers: Po środku znak przedsiębiorstwa, po bokach napis: Dalmor Gdynia 1946-1991. Rewers: Kuter na morzu, wciąganie sieci do statku przetwórni.