Medal. Dalmor Gdynia 1946-1991. - Przedsiębiorstwo Połowów Dalekomorskich i Usług Rybackich "Dalmor". ([Gdynia] : [Przedsiębiorstwo Połowów Dalekomorskich i Usług Rybackich Dalmor], 1991)
Medal. Awers: Po środku znak przedsiębiorstwa, po bokach napis: Dalmor Gdynia 1946-1991. Rewers: Kuter na morzu, wciąganie sieci do statku przetwórni.
Tytuł według napisu na medalu.
Miejsce wydania na podstawie siedziby wydawcy.
Keywords: 1901-2000; 1989-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe