Kisa[rauskas] Ex Libris AMat. - Matiulauskas, Adomas (1914-1977) (1973)
Na tle czarnych prostokątów, napis na białych prostokątach Kisa Ex Libris. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data - AMat73.