Kisa[rauskas] Ex Libris - Matiulauskas, Adomas (1914-1977).; Kisarauskas, Vincas (1934-1988). ([S.l.], 1973)
Na tle czarnych prostokątów, napis na białych prostokątach Kisa Ex Libris. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data - AMat73.