Ex Libris Marie-Luise Albessart W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia kwiaty chabrów, z lewej strony u dołu napis: Ex Libris Marie-Luise Albessart. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.