[Afisz. Incipit] Stadion Miejski Gdańsk-Wrzeszcz ... finał IV etapu VIII wyścigu kolarskiego Dookoła Polski (Tour de Pologne) ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem finału 25.08.1949 r.
Keywords: Wyścigi kolarskie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wyścigi kolarskie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tour de Pologne -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.