Gdańsk, widok na ul. Kartuską i osiedle Piecki w głębi kościół Św. Franciszka z Asyżu / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok ogólny z ul. Łostowickiej na osiedle Suchanino, widoczny kościół pw. Św. Franciszka z Asyżu przy ul. Kartuskiej, ok. 1985 r.